fredag 24. september 2010

Norgescupen avsluttes på Sessvollmoen

Vinneren av norgescupen 2010 har vært klar en god stund. Lars Jakob Waaler har innkassert 7 førsteplasser i løpet av de 17 første norgescup konkurransene, og har dermed en uslåelig ledelse. Bak han er det derimot meget tett. Mellom andre og tredje plassen skiller det kun fire poeng, mens det mellom fjerde og femte plassen kun skiller fattige 2 poeng.

Foran søndagens norgescup avslutning på Sessvollmoen, ligger Martin Jullum på andre plass, 4 poeng foran Geir Myhr Øien. Ettersom det i norgescupen kun er de 9 beste resultatene som teller må Geir enten komme på første eller andre for å kunne ta igjen/gå forbi Martin. Kampen om de to siste pallplasseringene er dermed ennå ikke avgjort.

Status norgescupen foran finalen:
  1. Lars Jakob Waaler, 102 p.
  2. Martin Jullum, 82 p.
  3. Geir Myhr Øien, 78 p.
  4. Kjetil Waaler, 72 p.
  5. Ole Arnt Skaaraas, 70 p.
  6. Ole-Johan Waaler, 62 p.
  7. Kjell Ingvaldsen, 59 p.
  8. Egil Sønsterudbråten, 56 p.
  9. Alf Stefferud, 49 p.
  10. Odd Håkensen, 46 p.
Området norgescupfinalen går i er et gammelt militært område med en mengde skyttergraver av ymse former.  Da O-festivalen i 2006 ble arrangert i samme området ble det presisert at det ikke fantes en stein på kartet, men derimot finnes det en god del menneske skapte gjenstander som følge av den militære aktiviteten.  Søndagens konkurranse arrangeres som fellesstart med kun 1-skjerms poster.
O-festival kartet fra 2006. Her kan man samtidig studere veivalgene til årets NM-konge i H17-18, Eskil Kinneberg, Raumar Orientering
Kanskje vi treffer på disse karene i Sessvollskogen. Foto: Norske Reserveoffiserers Forbund
PM søndag
Startliste

2 kommentarer:

Martin sa...

Min kjappe beregning gir følgende scenarier med tilhørende utfall: (Ved poenglikhet teller antall 12-poengere, så antall 10-poengere osv9)

Geir 1, Martin 2 => Martin
Geir 1, Martin 3 => Geir (Poenglikhet, men Geir slår Martin på flere 6.plasser.)
Geir 2, Martin x => Martin (Poenglikhet, men Martin vil ha flere 12-poengere.)

Anonym sa...

Sjøldiggere.......