søndag 10. april 2011

Plakettutdeling for 2010-sesongen

I forbindelse med sesongåpningen på Fredriksten festning, ble plakettene fra fjorårets årsranking og cuper delt ut. Det var pre-o utvalgets leder Arne Ask som stod for utdelingen. Plakettene var håndlaget og var i følgende valører, gull, sølv og bronse.

Årsrankingen
Martin Jullum ble vinner av årsrankingen 2010. Han var 0,33 poeng foran Lars Jakob Waaler, som igjen var 0,33 poeng foran Geir Myhr Øien. Martin ble i 2010 også av NOF kåret til årets pre-o-utøver. Du finner sluttstillingen i årsrankingen her.

Årsrankingen 2010: f.h. nr. 1 Martin Jullum, nr. 2 Lars Jakob Waaler, nr. 3 Geir Myhr Øien
Norgescupen
I norgescupen måtte Martin se seg slått av Lars Jakob. Lars Jakob hadde en veldig bra start på 2010 sesongen med ikke mindre en fire 12-poengere i de fire første norgescup konkurransene. Lars Jakob hadde tilsammen 7 12-poengere i norgescupen, og vant dermed denne med god margin. Mellom andre og tredje plass ble det derimot mye tettere. Her ble ikke plasseringene avgjort før i den siste norgescup konkurransen på Sessvollmoen, men til slutt var det Martin som stakk av med 2. plassen, seks poeng foran Geir. Totalt var det 25 personer som tok poeng i norgescupen i 2010. Se fullstendig resultatliste her.

Norgescupen 2010: f.h. nr. 1 Lars Jakob Waaler, nr. 2 Martin Jullum, nr. 3 Geir Myhr Øien
A-cupen
I 2010 innførte pre-o-utvalget en egen cup for de som deltar i A-klassen. Denne cupen ble meget tett, og tredjeplassen måtte avgjøres på innbyrdes oppgjør. A-cupen ble vunnet av Liv Horntvedt, 72 poeng, foran Eldrid Sandvold Ask, 67 poeng, foran Gro Kristin Haug 63 poeng. Se alle resultatene her.

A-cupen 2010: f.v. nr. 1 Liv Horntvedt, nr. 2 Eldrid Sandvold Ask, nr. 3 Gro Kristin Haug.
Nå er allerede norgescupen og A-cupen for 2011 godt igang etter helgens to konkurranser i Halden, og her har, i år som i fjor, Lars Jakob allerede sikret seg et godt utgangspunkt. Under åpningshelgen sikret han seg en seier og en andreplass, mens Liv Horntvedt leder A-cupen klart etter to seiere. Du finner begge listene på preo.no.

Pre-o utvalget i NOF

I dag består Pre-o utvalget i NOF av følgende personer:
  • Arne Ask, Lierbygda O-lag, leder
  • Ole-Johan Waaler, Porsgrunn O-lag
  • Thorunn Aa. Ovesen, Lardal OK
  • Jan Erik Haug, Østmarka OK
  • Eldrid S. Ask, Lierbygda O-lag
Pre-o utvalget har ansvaret for å organisere pre-o aktiviteten i Norge. De har blant annet ansvaret for budsjettet, planlegging- og tilretteleggingsansvar, og rapporterer etter gjeldende regler for utvalg, samt regelmessig til generalsekretæren.

Pre-O-utvalget: f.v. Jan Erik Haug, Arne Ask, Ole-Johan Waaler, Eldrid S. Ask, Thorunn Aa. Ovesen.

Ingen kommentarer: