fredag 29. juli 2011

5. etappe O-ringen

På dagens femte og avsluttende etappe på o-ringen gikk Lars Jakob Waaler til topps med alle rett og 14 sekunder. Bak ham var det tett som hagl med Marit Wiksell sekundet bak og Martin Fredholm og Erik Stålnacke ytterligere et sekund bak. Martin Jullum var nest beste norske på 6. plass, med 20 sekunder. Totalt var det 10 stk som hadde alle rett i dag, som vel var den mest krevende løypa i løpet av uka.

Andreas Johanssen beholdt ledelsen han hadde før den siste etappen, og vant dermed oringen. En meget sterk prestasjon av den forholdsvis ferske karen som konkurrerer for IFK Gøteborg. Andreas var blant de ti som gikk fullt og stor dermed presset han hadde på seg. Stig Gerdtman noe nummer to med like mange poeng som Andreas. Nummer tre ble Robert Jakobsson, poenget bak. Beste norske var Martin Jullum på en 5. plass med like mange poeng som Robert.

Vi takker løypelegger og etter hvert ansvarlig for hele arrangement Lennart Wahlgren for tidenes beste o-ringen med utmerket terreng, løyper og kart hver eneste dag. En fantastisk god jobb. Takk!

Fullstendige resultater, kart og løsninger finnes nå i kartarkivet.