onsdag 25. mai 2016

EM sølv i TempO til Jullum

TempO sølv til Martin  under ETOC2016
(Arkivfoto)
Martin Jullum kunne klatre opp på det nest øverste trinnet på pallen etter en solid innsats i dagens TempO finale under EM i Jesenik, Tsjekkia. Klatre opp på pallens øverste trinn kunne Pavel Kurfürst fra Tsjekkia gjøre, han var 8 sekunder foran Jullum. Tredje plassen gikk til Ján Furucz, Slovakia. Det er foreløpig ikke publisert noen offisiell resultatliste på internett, men en foreløpige resultatliste fra TempO finalen er å finne her.

Dagen ble innledet innledet med en TempO kvalifisering, hvor deltakerne var fordelt i 2 heat, de 18 beste fra hvert heat gikk videre til finalen. Norge stilte med 6 deltakere i kvalifiseringen, hvor Martin Jullum, Sigurd Dæhli og Martin Aarholt Waaler var de som greide å kvalifisere seg for finalen. Mest overraskende var det kanskje at fjorårets bronse medaljør fra TempO VM, Sondre Ruud Bråten ikke kom videre til finalen. Sigurd Dæhli og Martin Aa. Waaler kom på henholdsvis 13. og 25. plass i finalen.

Noen andre omtaler av TempO konkurransen

Kanskje bidro et fartsfylt sprintløp under Pinseløpene til dagens EM suksess
for Halden løperen

I morgen er det model som står på ETOC programmet, før det på fredag er klart for første dag av den klassiske PreO konkurransen.