lørdag 14. mai 2016

Verdens orienteringsdag


Onsdag 11. mai var verdens orienteringsdag (World Orienteering Day), med en rekke arrangementer verden over. Østmarka OK inviterte denne onsdagen til pre-o på Bråteåsen rett utenfor Strømmen. Under kan dere lese hva Odd Wiik skriver om onsdagens arrangement.

Årets karusell er godt i gang og på verden O-dag så ble vårt andre løp arrangert. Løpet gikk i Bråteåsen på Skjetten og 19 deltakere en onsdag kveld må sies å være bra. Da med bakgrunn i at vi snakker om løpere som har lengre kjøretid enn løpets varighet.

Konseptet for karusellen er at det skal gis et tilbud til erfarne og nybegynnere ved at det lages løype for E/A og B/N klasser og gjerne med veiledning om behov. Det føres ikke resultatlister, men det premieres for deltakelse i minst 4 av 7 løp gjennom sesongen.

Kvalitet på poster og postbeskrivelser ble ofret stor oppmerksomhet etter målgang her som i andre løp, men Jan-Erik Haug som var løypelegger fikk god attest for gjennomgående vanskelige enkeltposter og så vidt vitende var det ingen som gikk løypa med fullt hus.

Bonus til alle var kaffe og vafler ved målgang.

Foto: Odd Wiik

Foto: Odd Wiik

Foto: Odd Wiik

Ingen kommentarer: