onsdag 23. november 2011

Hvilken post var best i 2011?

I løpet av en sesong legges det et ned et stort antall timer i løypelegging for å finne de beste postplasseringene. En vanlig preo konkurranse består gjerne av 16-20 poster, og 2-3 tidsposter, som kan ha alt fra en til fem skjermer. Det å legge en god pre-o-løype er en tidkrevende og definitivt en krevende jobb. Les for eksempel interjuvet med Ole Arnt Skaaraas, den ene løypeleggeren for fjorårets norske pre-o-post, her.

For å trekke frem de beste postene fra årets sesong, ønsker vi også i år å kåre årets norske pre-o-post. Vi håper dette også kan være med på å sette fokus på kvaliteten på norske pre-o-poster og løyper. Vi ønsker at våre lesere skal være med i kåringen av årets pre-o-post, og vil derfor fra og med 1. desember presentere et antall nominerte poster, som våre lesere kan stemme på etter at alle kandidatene er presentert. I år kan vi også love en liten overraskelse til løypeleggeren som står for årets norske pre-o-post.

For at ingen poster skal gå i "glemmeboken" vil vi gjerne at dere kommer med forslag til gode poster i kommentarfeltet under eller på e-post til preoliten@gmail.com, gjerne med en begrunnelse for hvorfor posten bør nomineres. Det er ingenting i veien for å foreslå poster fra konkurranser der man selv har vært involvert i løypene. Du finner kartene fra alle de norske pre-o konkurransene i kartarkivet.
Hva som definerer en god pre-o-post er opp til deg å avgjøre. Det eneste kravet til posten er at den har inngått i en terminfestet konkurranse på norske jord i år 2011 (karusell-konkurranser inngår ikke). Forslag tas i mot med åpne armer inntil 28. november kl. 20.00. Juryen bestående av Martin Jullum og Geir Myhr Øien vil plukke ut de nominerte etter dette.

Årets pre-o-post 2010, ble post 7 under OL Vallset/Stange sin konkurranse 28.08.2010.
Årets norske pre-o-post 2010. Hvem post kan smykke seg med denne tittelen i 2011?

Her kan du se alle kandidatene fra 2010.

Ingen kommentarer: