lørdag 16. januar 2016

Banläggningskurs & OCAD workshop i pre-o

Etter to vellykkede OCAD-workshops i 2013 og 2014, måtte fjorårets planlagte kurs avlyses på grunn av få påmeldte. Med bakgrunn i fjorårets interesse vil det ikke bli satt opp noe nytt kurs i 2016 i regi av redaksjonen i Preoliten.

Martin presiserte under workshopen i 2013 at det
å start tidlig er nøkkelen til et godt pre-o arrangment

Når en skal arrangere en pre-o konkurranse er det å anbefale og ha gjennomført et kurs i pre-o løypelegging, med tilhørende OCAD-kursing. Svenskene har ved flere anledninger arrangert løypeleggerkurs de senere årene, noe de også gjør i vinter. I år arrangerer OK Gläntan og OK Löftan i samarbeid med PreO-i-Väst et kombinert løypelegger og OCAD kurs. Kurset er åpent for alle interesserte, også nordmenn. Kurset vil naturlig nok foregå på svensk.

Kurset gjennomføres helgen 27. - 28. februar, rett nord for Varberg, ca. 5 mil sør for Gøteborg.
Kursleder er Martin Fredholm. Kursavgiften på 600 SEK inkluderer både overnatting (lørdag - søndag), lunsj og middag -- mye for pengene her altså. Mer info og program for helgen er å finne i innbydelsen.

Preoliten tar på seg oppgaven å koordinere reise og overnatting fra fredag til lørdag for nordmenn som kunne seg å tenke seg å delta på kurset 27.-28. februar. Nordmenn som måtte være interessert i delta bes sende en melding til preoliten@gmail.com innen 31. januar.

Her kan du lese om OCAD-workshopene vi arrangerte i 2013 og 2014:
2013: Innholdsrik OCAD workshop
2014: OCAD-workshop for pre-o gjennomført i Halden

En del av programmet under workshopen i 2014 var løypelegging

Ingen kommentarer: