torsdag 1. desember 2016

Årets pre-o-post 2016: Kandidat nr. 1

Nok en gang har vi gleden av å kunne presentere kandidatene til årets pre-o-post. Årets pre-o-post ble første gang kåret i 2011. Etter den gang har vi kåret årets beste post hvert eneste år.

Den første kandidaten til årets norske pre-o-post 2016 er 1. post under årets versjon av den tradisjonsrike konkurransen O-treffen, arrangert av Østmarka OK og NERO HIL, den 5.juni. Dette var løypas først post, som man måtte se på forholdsvis lang avstand over et vann. Fra pinnen var det vanskelig å vurdere denne posten og det kunne virke som den satt galt. Trikset her var å bevege seg mye for å få god oversikt og dybde.

Dette er den første av i alt 10 poster som vil bli nominert til årets pre-o-post 2016 her på bloggen. Det har i år blitt arrangerte 8 terminfestede ordinære pre-o-konkurranser i Norge. De nominerte oppgavene er plukket ut på bakgrunn av innspill fra noen av de som har deltatt på flest konkurranser i Norge denne sesongen, samt en vurdering fra redaksjonen bak presisjonsorienteringsguttas blogg. Vi vil ikke komme med noen grundig redegjørelser for hvorfor akkurat disse 10 postene er plukket ut, da dette vil kunne påvirke videre vurdering av postene. Kommentarer i kommentarfeltet under er hjertelig velkomne.

Etter at alle de nominerte postene er presentert vil det ble arrangert en avstemming for å avgjøre hvilke 4 poster som våre lesere mener er de beste. En jury bestående av medlemmer fra det norske pre-o-utvalget vil stå for den endelige avgjørelsen av hvilken post som blir årets pre-o-post. Det vil bli presentert en kandidat annenhver dag fra 1. desember til og med 19. desember.

Arrangement:
Kandidat nr 1: 1. post, O-treffen 5. juni

Dato: 05. juni 2016
Arrangør: Østmarka OK og NERO HIL
Konkurranse: O-treffen
Klasse: Elite
Løypelegger: Jan Erik Haug
Teknisk delegert: Odd-Bjørn Wiik

Post 1:
Antall skjermer: 1
Rett svar: A
Riktig svar i %: 88%

Linker:
Resultater
Kart
Løsningskart

Løsningskart kandidat 1

Ingen kommentarer: