søndag 5. september 2010

Temp-o-epilog i Vänersborg

Søndag ble SM-helgen avsluttet med Temp-o epilog. Konkurransen var lagt til Restad Gård, 5km sør for Vänersborg. Løypa inneholdt 6 tidspoststasjoner med 3 til 4 oppgaver på hver stasjon (totalt 20 oppgaver), og løypelegger Michael Johansson hadde fått til en finfin løype i det flotte parkterrenget som området bød på.

Temp-o som konkurranseform er fortsatt i testfasen, og denne gangen ble konkurransen arrangert med mulighet for falske poster. Det var kun totalt antall sekunder som telte, og tidstillegget per bom var på 45 sekunder.

Eliteklassen ble vunnet av William Rex, OK Landehof (233 sekunder, 1 feil), 2. plassen gikk til Ola Jansson, Björklinge SOK (274 sek, 1 feil) , mens 3. plassen gikk til Martin Jullum, Halden SK (289 sekunder, 3 feil). Komplette resultater finnes her.

Av de totalt ca. 60 deltakerne var det kun 14 stk som klarte 2.post (falsk), trolig grunnet at man ikke var helt vant med at det var falske poster på tidspostene. 14. post samt 19. post var vel de to andre postene som eller skapte mest problemer. Nedenfor er skjermplasseringene for de 6 stasjonene gjengitt.

Forklaring til nedenstående kart.

Stasjon 1
Stasjon 2
Stasjon 3
Stasjon 4
Stasjon 5
Stasjon 6

Martin tar i mot 3. premien. (Foto: Knut Ovesen)


Neste helg er det klart for NM i Lier. Vi håper på gode løyper i et godt pre-o-terreng fra løypelegger Arne Ask som for anledningen har hentet inn en svensk kontrollør i Torbjørn Lentz.

2 kommentarer:

Eirik H0309 sa...

Når kommer tempohjelmen til preo-sporten?

Torbens Funk sa...

HAHA! nydelig. han kan i hvert fall låne tempodrakt til Dag :D