søndag 7. november 2010

Årets pre-o-utøver

I helgen ble den storslåtte O-gallaen i regi av det norske orienteringsforbundet arrangert på Scandic på Gardermoen. Her ble i tillegg til priser til orienteringsløpere, prisen for årets pre-o-utøver delt ut. Årets nominerte var Geir Myhr Øien, Tynset IF, Lars Jakob Waaler, Porsgrunn O-lag og Martin Jullum, Halden SK, og det var sistnevnte Martin Jullum som gikk av med prisen. Martin har levert en meget solid sesong, noe som blant annet ledelsen i uttaksrankingen bekrefter. Under VM i Trondheim tangerte han sin tidligere bestenotering fra VM (Ungarn 2009) – og tok en ny sterk 5. plass. Vi gratulerer Martin med utnevnelsen og håper han fortsetter den fine trenden neste år.

Det nevnes også at Lierbygdas pre-o-NM var nominert i klassen for årets hovedarrangement. I hard konkurranse med blant annet de øvrige NM-arrangementene nådde ikke Lierbygdas arrangement opp, et flott arrangement var det likevel. Prisen for årets hovedarrangement gikk til WOC 2010 og WOC Tour med Hovedløpet.

Her finner du alle de 13 prisvinnerne under o-gallaen 2010.

Martin Jullum ble kåret til årets pre-o utøver  2010 (Foto: preo.no)


2 kommentarer:

PH sa...

Grattis Martin! Kult ;)

Geir sa...

Pre-o NM ble nominert i klassen årets hovedarrangement under o-gallaen tidligere i høst, men nådde som kjent ikke helt opp i den harde konkurransen. Årets NM-løypelegger Arne Ask ble i november tildelt Lier kommunes kulturpris for 2010. Les mer om pristildelingen her.
Vi gratulerer Arne Ask med prisen!