søndag 7. november 2010

Svenskenes siste konkurranse

Selv om kalenderen viser november og de aller fleste utøverne har tatt et avbrekk fra presisjonsorienteringen, ligger ikke alle på latsiden. De svenske utøverne hadde sesongavslutningen denne helgen med OK Rodhens tradisjonsrike nattkonkurranse samt Björkinge SOKs supersprint.

Martin Fredholm gikk av med seieren på lørdagens nattkonkurranse som den eneste med fullt hus. Nr 2 ble Erik Lundkvist med 1 feil, mens tredjeplassen gikk til Ola Jansson.

Fredagskveldens eliteløype.

Søndag bød Björklinge på en løype som kun målte 265m, men likevel inneholdt 17 oppgaver (+ 6 tidsposter).  Makstiden var grunnet den korte løypelengden kun 59 minutter i eliteklassen så her gjaldt det virkelig å rappe seg. Som man kan se av kartet nedenfor ble dette en rimelig kompakt affære på 1:2500-kart med 2.5m ekvidistanse med masse små knotete detaljer som vi pre-o-utøvere er så gald i. Marit Wiksell var den eneste med alt rett og gikk følgelig av med seieren. Andreplassen gikk til Martin Fredholm, med en feil, mens tredjeplassen gikk til Erik Stålnacke, som hadde to feil.

Lørdagens eliteløype

For ordens skyld nevnes det at ingen nordmenn deltok i konkurransene.

Resultat fredag
Resultat lørdag

Ingen kommentarer: