onsdag 1. desember 2010

Årets norske pre-o-post: Kandidat nr. 1

Her kommer den første av totalt 10 nominerte i kåringen av årets norske pre-o-post. Det er kun ordinære pre-o poster som har blitt vurdert i denne sammenhengen, det vil si at tidsposter og temp-o poster er utelatt. Totalt er 310 poster fra 17 konkurranser vurdert. Juryen har valgt å ikke komme med noen utfyllende begrunnelser på hvorfor de har plukket ut akkurat disse 10 postene. Dette skyldes at vi ikke ønsker å påvirke lesernes vurdering av postene. Vi ønsker at dere som lesere av bloggen gjør dere opp en mening om hva dere synes har vært årets beste pre-o-post i Norge.

De 10 kandidatene vil nå bli presentert en og en hver dag frem til og med den 10 desember. Hver av kandidatene vil offentliggjøres til morgenkaffen (ja, selv for morgenfulgene!), så da er det bare å skru på kaffetrakteren, taste seg frem til bloggen og se om din personlige favoritt er dagens kandidat. Først når alle postene er nominert vil vi åpne selve avstemningen, 11. desember.

Kom gjerne med en kommentar til de nominerte posten i kommentarfeltet under de aktuelle kandidatene.

Kandidat nr. 1:
Den første kandidaten til årets norske pre-o-post er 2. post fra NM som Lierbygda arrangert den 11. september. Dette er en 3-skjerms post, hvor postbeskrivelsen er søkk. Oppgaven bød på nøyaktig lesing av kurveinformasjon samt avstandsbedømmelse.

Kandidat nr. 1: 2. post NM Lierbygda, 11. september
Arrangement:
Dato: 11. september 2010
Arrangør: Lierbygda O-lag
Konkurranse: NM
Klasse: Elite
Løypelegger: Arne Ask
Kontrollør: Torbjörn Lentz

Post 2:
Antall skjermer: 3
Rett svar: C
Riktig svar i %: 79

Linker:
Resultater
Kart
Tidspost 1
Tidspost 2

Her ser vi B og C skjermene til 2. posten fra årets NM løype.

Ingen kommentarer: