mandag 21. mars 2011

Pre-o-utgaven av Norwegian Spring avlyses IKKE

Det meldes herved at pre-o under Norwegian Spring 2.-3. april vil bli avholdt med mindre værutsiktene skulle endres drastisk. Det meldes på norwegianspring.no at hovedarrangementet for løperne er avlyst, men pre-o-arrangementet berøres altså IKKE av dette.

Store snømengder i terrenget rundt Bjønnås, der lørdagens konkurranse opprinnelig skulle avholdes, medfører imidlertid at denne konkurransen flyttes til Fredriksten festning i Halden, der deler av terrenget allerede er bart. Søndagens konkurranse vil gå fra Grålum skole i Sarpsborg, som planlagt. Vi kan imidlertid ikke regne med at det vil være snøfritt i løpsområdet til 2. og 3. april, men det bør være mulig å få til to gode konkurranse likevel, da stier og veier for det meste består av gode grusveier og asfalt.

Veibeskrivelser og annen informasjon vil bli lagt ut på løpets nettsider norwegianspring.no når konkurransen nærmer seg.


Terrengbilde Grålum (Foto tatt 19.03)
Terrengbilde Fredriksten festning (Foto tatt 20.03)

Påmeldingen er åpen til tirsdag 29. mars. Påmeldingslista viser per 21. mars et meget sterkt startfelt som inkluderer mange av de beste svenskene og nordmennene.Ingen kommentarer: