lørdag 13. august 2011

Klare for VM

I morgen tidlig drar det norske pre-o-laget til VM i Frankrike. Det er god stemning i troppen og vi er klare for å bite skikkelig fra oss.

Løperne startet allerede idag med kvalifisering til langdistansen, mens mesterskapet for oss pre-o-utøvere starter først om et par dager. Mesterskapet starter tirsdag med dag 1 av konkurransen i området St François. Dagen etter forflytter vi oss litt lenger sør, da verdensmesteren skal kåres rundt La Féclaz.Foto: WorldofO
Det skal bli spennende å se hva løypeleggerteamet med Fredric Jordan, Stéphane Ruffio og the Fredholms har fått til i det spennende og utfordrende skogsterrenget øst i Frankrike. Det første svaret på det får vi trolig allerede mandag, da vi skal ut på model event. Det blir 13+4 poster å bryne seg på her, så det gir forhåpentligvis et innblikk hva som venter oss resten av uka.

På bloggen til pre-ole.blogspot.com finnes noen betraktninger om hvem som vil hevde seg i VM dette året.
Her nøyer vi med oss med å tippe mye nordisk i toppen inkludert noen gode norske prestasjoner - tiden er inne for litt norsk flyt nå. Konkurrransen blir tøffere for hvert år som går, og forskjellen mellom en pallplass og en 10. plass blir bare mindre og mindre. Minst 10-15 kan vinne og nesten halvparten kan på gode dager ta medalje, i hvert fall i åpen-klassen. Det gjelder å ha rett innstilling og rett og slett finne flyten.

Notiser og rapporter fra Frankrike kommer her på bloggen og/eller på pre-ole.blogspot.com.

1 kommentar:

Rusky sa...

I'm sorry for you but preo is a discipline very particular; I think you can win another time. Greeting from Marco (trailo.it)