torsdag 25. august 2011

Pre-o på Hedmarken


Førstkommende lørdag innledes høstsesongen med den 13. norgescup konkurransen i pre-o fra Klevfos Industrimuseum i Løten. Det er OL Vallset/Stange med løypeleggere Odd Håkensen og Ole Arnt Skaaraas som står for arrangementet.

Det var nok en del som stusset litt når de leste innbydelsen til lørdagens konkurranse, og kunne registrere at den minnet mistenkelig mye om fjorårets innbydelse. Løpsleder Ole Arnt kan bekrefte at årets konkurranse vil gå fra den samme arenaen som konkurransen Vallset/Stange arrangerte i fjor. Ole Arnt skriver videre:
Jeg kan vel også røpe ar traséen blir den samme, selv om det var meningen å legge inn en ekstra sløyfe med 5-6 gode poster. Men her er det blitt alt for bløtt til at vi tok sjansen. Men, som Torbjørn Lentz har praktisert i Sälen, samme traséer kan gjerne benyttes flere ganger. Med nye oppgaver på andre detaljer har det svært liten betydning om en har gått traséen før.

Fjorårets løype bød på mange spennende utfordringer, så det blir spennende å se hva slags «nøtter» Vallset/Stange-gjengen har knekt ut i år. Vi gleder oss til lørdagens løype.
7. posten under fjorårets konkurranse ble kåret til årets norske pre-o-post i 2010.

Den 24. august var det 24 påmeldt, og startlisten finner du her (oppdatert per 26.8).
PM finner du her (oppdatert per 26.8).

Artikkelen fra fjorårets konkurranse på Klevfos kan lese her.

To av tidspost flaggene fra 2010 
Vis resultatlista blir like tett i år som i fjor, så gjelder det å være kjapp på tidspostene..

Ingen kommentarer: