torsdag 18. august 2011

Norsk suksess i VM

I går tok det norske laget sølv i lagkonkurransen i VM i Frankrike. Med en fantastisk laginnsats av Arne Ask (3 feil), Lars Jakob Waaler (1 feil) og Martin Jullum (1 feil) havnet det norske laget 1 poeng bak Finland, og et poeng foran Sverige. Spesielt moro var det å slå Sverige i en lagkonkurranse - det har ikke skjedd på mange, mange år!

Norge tok sølv i lagkonkurransen, f.v. Lars Jakob Waaler, Arne Ask og Martin Jullum

Individuelt ble det en sterk 5. plass til Arne Ask i paralympic klassen, med samme poengsum som vinner Dmitry Kucherenko. Litt surt at veteranen ikke fikk inn en post til, for da hadde han hatt gullet rundt halsen, men så jevnt er det i internasjonal pre-o. Knut Ovesen ble nummer 20.

I den åpne klassen var innsatsen noen under pari totalt sett. Martin Jullum ble her beste nordmann på 14. plass, 2 poeng bak vinner Lauri Kontkanen, Finland. Geir Myhr Øien ble totalt nummer 28, mens Lars Jakob Waaler til slutt havnet på en 31 etter en fryktelig  første dag, men en meget sterk andre dag - som la grunnlaget for sølvet i lagkonkurransen.

I dag har det vært World Temp-O Trophy, og dette ble også en meget flott norsk dag. Det ble seier til Martin Jullum, foran Antti Rusanen, Finland, mens Lars Jakob Waller sikret Norge en tredje plass. Dermed sikret Norge seg to pall-plasseringer i denne konkurransen som trolig blir VM gren i Finland i 2013. 

Martin Jullum stakk av med seieren i World Tempo Trophy, mens Lars Jakob Waaler fikk en flott tredje plass blant de over hundre startende.

Vi beklager den dårlige oppdateringen under årets VM, men dette skyldes den dårlige internett dekningen på hotellet. Fyldigere artikkel fra WTOC kommer senere.

Se også pre-ole.blogspot.com.

Kart og resultater fra WTOC konkurransene finnes på WTOC sidene.

Ingen kommentarer: