lørdag 20. april 2013

Europacup åpning i Norwegian Spring

Ola Jansson vant den første europacup
konkurransen i preo.
Foto: Nick Barrable (CompassSport)
Pre-o konkurransen i forbindelse med første dag av Norwegian Spring, var historienes første europacup konkurranse i pre-o, i tillegg til norsk sesongstart. Et stort antall deltakere hadde funnet veien til Varteig i Østfold, som var stedet for konkurransen. Totalt var det 73 personer som deltok i Eliteklassen.

Av de 73 deltakerne var det 5 stykker som løste alle de 20 oppgavene korrekt, og rasket av disse var Ola Jansson fra Björklinge SOK. Ola ble med det historiens første vinner av en europacup konkurranse i preo. Nummer to ble Michael Johansson, Vänersborgs SK, mens nummer tre ble William Rex, OK Landehof.

Beste norske ble Geir Myhr Øien på en 6. plass, som var raskest av samtlige på tidspostene, og ble med det best av de med 1 feil. Lars Jakob Waaler ble nr. 8, mens Arne Ask ble nr. 13, også disse med bare en feil.

I tillegg til de ordinære klassene ble det arrangert en egen ungdomskonkurranse for de mellom 10 - 16 år. Deltakelsen var god, og mange av ungdommene virket veldig fornøyd med opplegget.

I morgen, søndag, fortsetter Norwegian Spring med pre-o konkurranser i Sponvika. Her blir det omvendt jaktstart, med utgangspunkt i dagens resultatliste.

Kart og resultater vil etterhvert bli å finne i arkivet. Resultatene å finne på eventor.

Ingen kommentarer: