torsdag 24. desember 2015

Avstemming årets preopost 2015

Alle de 10 kandidatene til årets norske pre-o-post 2015 ble presentert tidligere i desember, og rett før julen ringes inn åpner vi avstemmingen der dere lesere stemmer på hvilken av postene dere synes er best. Som foregående år brukes resultatet av avstemmingen kun til å avgjøre hvilke fire poster som går videre til finalerunden. I finalerunden vil en jury kåre den endelige vinneren. Det er derfor viktig at så mange som mulig stemmer.

Merk også at maksimalt en post fra hver konkurranse går videre til finalerunden. Du kan stemme på denne siden frem til og med 3. januar. Årets avstemming skjer ved at du rangerer 5 av de 10 nominerte postene, etter poengskalaen 6-4-3-2-1. Det vil si at den posten som du mener fortjener mest å bli kåret til årets pre-o-post, gir du 6 poeng, nest mest 4 poeng, osv. Det er kun tillatt å gi poeng til en kandidatene en gang.

Det er kun tillatt med en stemme per person, og vi vil derfor kreve at man fyller ut e-postadresse når man stemmer. Det er også mulig å legge inn en kommentar til postene eller kåringen, noe vi oppfordrer til å gjøre, men ikke krever. Kommentarer tilknyttet finalister vil bli anonymisert og overlevert juryen, så vi håper at så mange som mulig benytter seg av denne muligheten.

Nedenfor er de ti kandidatene gjengitt. Ta en nøye kikk på hver av dem før du avgir stemme. Når du har bestemt deg kan du stemme nederst i denne artikkelen. Det er også mulig å sende inn sin stemme per e-post til preoliten@gmail.com, men vi oppfordrer til å bruke skjemaet nedenfor.Kandidat 1:
Post E20, NM PreO, 19. september
Kandidat 2:
Post E17, Mjøs pre-o dag 1, 29.august
Kandidat 3:
Post E14, Lierbygda PreO, 9.mai
Kandidat 4:
Post E13, PreO i Sør dag 2, 26.april
Kandidat 5:
Post E9, O-treffen, 30.mai
Kandidat 6:
Post E9, PreO i Sør dag 1, 25.april
Kandidat 7:
Post E8, PreO i Sør dag 1, 25. april
Kandidat 8:
Post E7, Mjøs pre-o dag 2, 30. august
Kandidat 9:
Post E4, Mjøs pre-o dag 2, 30. august
Kandidat 10:
Post E4, Mjøs preo dag 1, 29. augustTil slutt vil vi benytte anledningen til å ønske våre lesere en riktig god jul og et godt nytt år!

Ingen kommentarer: