tirsdag 25. desember 2018

Avstemming årets pre-o-post 2018

Alle de 8 kandidatene til årets norske pre-o-post 2018 har i løpet av desember blitt presentert her på bloggen. Nå er det på tide å åpne avstemmingen der dere lesere stemmer på hvilke av postene dere synes er best. Som foregående år brukes resultatet av avstemmingen kun til å avgjøre hvilke fire poster som går videre til finalerunden. I finalerunden vil pre-o utvalget utgjøre juryen, og de vil kåre den endelige vinneren. Det er derfor viktig at så mange som mulig stemmer.

Frem til og med 2016 var regelen at maksimalt en post fra hver konkurranse kunne gå videre til finalerunden, men siden det i 2018 kun har vært 4 terminfestede PreO konkurranser i Norge kan inntil 2 kandidater fra en konkurranse gå videre til årets finalerunde. Du kan stemme på denne siden frem til og med 6. januar. Årets avstemming skjer ved at du rangerer 5 av de 8 nominerte postene, etter poengskalaen 6-4-3-2-1. Det vil si at den posten som du mener fortjener mest å bli kåret til årets pre-o-post, gir du 6 poeng, nest mest 4 poeng, osv. Det er kun tillatt å gi poeng til en kandidat en gang.

Det er kun tillatt med en stemme per person, og vi vil derfor kreve at man fyller ut e-postadresse* når man stemmer. Det er også mulig å legge inn en kommentar til postene eller kåringen, noe vi oppfordrer til å gjøre, men ikke krever. Kommentarer tilknyttet finalister vil bli anonymisert og overlevert juryen, så vi håper at så mange som mulig benytter seg av denne muligheten.

Nedenfor er de åtte kandidatene gjengitt. Ta en nøye kikk på hver av dem før du avgir stemme. Når du har bestemt deg kan du stemme nederst i denne artikkelen. Det er også mulig å sende inn sine rangering per e-post til preoliten@gmail.com, men vi oppfordrer til å bruke skjemaet nedenfor.

Frist for å avgi stemme er 6. januar 2019.


Kandidat 1:
Post E1, O-Treffen, 2. juni
Kandidat 2:
Post A2, Pre-o helg i Hedmark, 9. juni
Kandidat 3:
Post A4, Pre-o helg i Hedmark, 10. juni
Kandidat 4:
Post 7, NM PreO, 25. august
Kandidat 5:
Post E10, O-Treffen, 2. juni
Kandidat 6:
Post A13, Pre-o helg i Hedmark, 10. juni
Kandidat 7:
Post A18, Pre-o helg i Hedmark, 9. juni
Kandidat 8:
Post 19, NM PreO, 25. august
Avstemningen er nå avsluttet.Til slutt vil vi benytte anledningen til å ønske våre lesere en riktig god jul og et godt nytt år!
* E-post adressen blir kun benyttet til å kontrollere at samme person ikke avgir flere enn en stemme, og vil bli slettet så snart resultatet av avstemningen foreligger.

Ingen kommentarer: