lørdag 1. desember 2018

Årets pre-o-post 2018: Kandidat nr. 1

Årets norske pre-o sesong var kort og ble avsluttet med NM TempO den 26. august. Selve om det i 2018 kun har vært åtte pre-o konkurranser i Norge, fire tradisjonelle PreO konkurranser og fire TempO konkurranser, avholder vi kåringen av årets norske pre-o-post også i år. Da det kun er tradisjonelle PreO poster som inngår i kåringen og ikke tidsposter eller TempO poster/stasjoner, er det kun 88 poster som er grunnlaget for utplukk av kandidater til årets norske pre-o-post 2018. Derfor er det i år kun åtte nominerte kandidater med i kåringen.
Det er kun nasjonale- og kretskonkurranser som inngår i kåringen. Mer om kåringen kan du lese nederst i artikkelen.

Den første kandidaten til årets norske pre-o-post 2018 er 1. post under O-Treffen, som NERO HIL og Østmarka OK arrangerte for 35. gang i år. Post 1 under O-Treffen var en skrent som lå i en ganske ganske bratt skråning ikke langt fra turstien. Skråningen bestod av mange små skrenter og steinformasjoner, slik at oppgaven ble å finne ut hvilke skrenter som var tegnet på kartet og ikke. Spørsmålet ble dermed stod en av de to skjermene på riktig skrent eller ikke?

Arrangement:
Kandidat nr 1: 1. post, O-Treffen 2. juni

Dato: 02. juni 2018
Arrangør: NERO HIL og Østmarka OK
Konkurranse: O-Treffen
Klasse: Elite
Løypelegger: Jan Erik Haug
Teknisk delegert: Odd Bjørn Wiik

Post 1:
Antall skjermer: 2
Rett svar: Z
Riktig svar i %: 63%

Linker:
Resultater
Kart
LøsningskartLøsningskart kandidat 1


Slik fungerer kåringen av årets pre-o-post:
Dette er den første av i alt 8 poster som vil bli nominert til årets pre-o-post 2018 her på bloggen. Det har i år kun blitt arrangerte 4 terminfestede ordinære pre-o-konkurranser i Norge. De nominerte oppgavene er plukket ut på bakgrunn av en vurdering foretatt av redaksjonen bak presisjonsorienteringsguttas blogg. Vi vil ikke komme med noen grundig redegjørelser for hvorfor akkurat disse 8 postene er plukket ut, da dette vil kunne påvirke videre vurdering av postene. Kommentarer i kommentarfeltet under er hjertelig velkomne.

Etter at alle de nominerte postene er presentert vil det ble arrangert en avstemming for å avgjøre hvilke 4 poster som våre lesere mener er de beste. En utnevnt jury bestående av 3 medlemmer vil stå for den endelige avgjørelsen av hvilken post som blir årets pre-o-post. Vi kommer nærmere tilbake til juryens sammensetning. Det vil bli presentert en kandidat hver tredje dag fra 1. desember til og med 22. desember.

Ingen kommentarer: