tirsdag 26. november 2013

Årets beste pre-o-post

Etter en lang sesong med mange konkurranser både i inn- og utland, har man fått prøve seg på mange ulike typer oppgaver. Hva som er en god pre-o-post er det selvsagt delte meninger om, så hva mener du faktisk var den beste utfordringen og oppgaven i løpet av årets norske pre-o-sesong?

For å sette fokus på god løypelegging i pre-o, vil vi også i år gjennomføre kåringen av årets norske pre-o-post.  Kåringen gjennomføres i år for fjerde gang. Årets pre-o-post i 2010 ble post 7 under OL Vallset/Stange sin konkurranse, tittelen for årets pre-o-post 2011 gikk til post 3, første dag en Halden SK sin Norwegian Spring ved Fredriksten festning, mens det var post 14 under Norwegian Spring dag 2 ved Lindtjern i Aremark som stakk av med seieren i 2012.

Årets kåring vil bli gjennomført på samme måte som ifjor. Vi vil fra og med 1. desember presentere en og en av de nominerte postene her på bloggen. Etter at samtlige nominerte poster er presentert vil vi gjennomføre en avstemming der våre lesere stemmer fram sine favoritter. De 4 beste postene fra avstemmingen vil så gå videre til en jury som foretar den endelige kåringen av årets vinner. Juryen består iår av, Ole-Johan Waaler, Widar Taxth Løland og Alf Stefferud.

Det har totalt blitt arrangert 19 terminfeste norske pre-o-konkurranser. 3 av disse er temp-o-konkurranser som vi velger å holde utenfor denne kåringen sammen med tidsposter. For at ingen poster skal gå i "glemmeboken" vil vi gjerne at dere kommer med forslag til gode poster i kommentarfeltet under eller på e-post til preoliten@gmail.com, gjerne med en begrunnelse for hvorfor posten bør nomineres. Det er ingenting i veien for å foreslå poster fra konkurranser der man selv har vært involvert i løypene. Du finner kartene fra alle de norske pre-o konkurransene i kartarkivet. (Arkivet er en gang i blant - ofte i det siste - dessverre nede av grunner som er utenfor vår kontroll. Som en alternativ løsning så har vi derfor gjort norske kart og resultater fra fjorårssesongen vi følgende lenker: kart og resultater. )

Gutta bak presisjonsorienteringsguttas blogg, Geir Myhr Øien og Martin Jullum vil plukke ut de nominerte postene. Alle innspill til utvalg av poster må være "redaksjonen" i hende iløpet av fredag 29. november.

Årets pre-o-post 2012 ble post 14 under 2. dag av Norwegian Spring.
Her finner du oversikten over alle kandidatene fra 20102011 og 2012.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har endast gått 5 tävlingar i Norge.
Men föreslår kontrollerna:
Nr 15, 130420 Halden Snöfonna.
Nr 5,6 och 17, 130421 Halden Kjeöya.
Nr 17, 130811 Finnskoga Bergersätra.

För Nominering till årets "post".

Mvh Ingemar Gidenstam
Kungälvs OK

Martin sa...

Takk for innspill, Ingemar. Dine innspill er tatt med i vurderingen av kandidater :)