søndag 1. desember 2013

Årets pre-o-post 2013: Kandidat nr. 1

Den første kandidaten til årets norske pre-o-post 2013 er 2. post under OL Vallset/Stange sin Mjøs pre-o konkurranse den 8. juni. Dette var en post hvor utøverne stod oppe på en kolle, og kikket ned mot et flatere område, og skulle avgjøre hvilken av de tre skjermene som eventuelt satt nordvest i myra.
Hvor kan disse skjermene være plassert?
Dette er den første av i alt 11 poster som vil bli nominert til årets pre-o-post 2013. Det har i år blitt arrangerte tilsammen 16 terminfestede ordinære pre-o-konkurranser i Norge, noe som er 2 flere enn i fjor. De nominerte oppgavene er plukket ut på bakgrunn av innkommende forslag og en vurdering av redaksjonen bak presisjonsorienteringsguttas blogg. Vi vil ikke komme med noen grundig redegjørelser for hvorfor akkurat disse 11 postene er plukket ut, da dette vil kunne påvirke lesernes og juryens vurdering av postene. Kommentarer i kommentarfeltet under er hjertelig velkomne.

Etter at alle de nominerte postene er presentert vil det ble arrangert en avstemming for å avgjøre hvilke 4 poster som skal gå videre til juryen. Det vil bli presentert en kandidat annenhver dag fra 1. desember til og med 21. desember.

Arrangement:

Kandidat nr. 1: 2. post Mjøs pre-o, 8. juni
Dato: 8. juni 2013
Arrangør: OL Vallset/Stange
Konkurranse: Mjøs pre-o
Klasse: Elite
Løypelegger: Ole Arnt Skaaraas og Odd Håkensen
Teknisk delegert: Geir Myhr Øien

Post 2:
Antall skjermer: 3
Rett svar: A
Riktig svar i %: 41%

Linker:
Resultater
Kart
Løsningskart

Konkurransen bloggomtale: Topp konkurranser i Mjøs Pre-o

Løsningskart for kandidat nr. 1
Greier du å finne ut rekkefølgen kandidatene blir presentert i?

Ingen kommentarer: