lørdag 23. desember 2017

Avstemming årets pre-o-post 2017

Alle de 10 kandidatene til årets norske pre-o-post 2017 har i løpet av desember blitt presentert her på bloggen. Nå er det på tide å åpne avstemmingen der dere lesere stemmer på hvilke av postene dere synes er best. Som foregående år brukes resultatet av avstemmingen kun til å avgjøre hvilke fire poster som går videre til finalerunden. I finalerunden vil en jury på tre personer, ledet av Knut Terje Ovesen, kåre den endelige vinneren. Det er derfor viktig at så mange som mulig stemmer.

Tidligere år har regelen vært at maksimalt en post fra hver konkurranse har gått videre til finalerunden, men siden det i 2017 har vært så få terminfestede konkurranser i Norge kan inntil 2 kandidater fra en konkurranse gå videre til årets finalerunde. Du kan stemme på denne siden frem til og med 5. januar. Årets avstemming skjer ved at du rangerer 5 av de 10 nominerte postene, etter poengskalaen 6-4-3-2-1. Det vil si at den posten som du mener fortjener mest å bli kåret til årets pre-o-post, gir du 6 poeng, nest mest 4 poeng, osv. Det er kun tillatt å gi poeng til en kandidat en gang.

Det er kun tillatt med en stemme per person, og vi vil derfor kreve at man fyller ut e-postadresse når man stemmer. Det er også mulig å legge inn en kommentar til postene eller kåringen, noe vi oppfordrer til å gjøre, men ikke krever. Kommentarer tilknyttet finalister vil bli anonymisert og overlevert juryen, så vi håper at så mange som mulig benytter seg av denne muligheten.

Nedenfor er de ti kandidatene gjengitt. Ta en nøye kikk på hver av dem før du avgir stemme. Når du har bestemt deg kan du stemme nederst i denne artikkelen. Det er også mulig å sende inn sine rangering per e-post til preoliten@gmail.com, men vi oppfordrer til å bruke skjemaet nedenfor.

Frist for å avgi stemme er 5. januar 2018.


Kandidat 1:
Post E3, Løvspretten PreO, 5. juni
Kandidat 2:
Post E4, NM PreO, 10. september
Kandidat 3:
Post E7, Pinse pre-o stafett, 3. juni
Kandidat 4:
Post E9, O-treffen, 20. mai
Kandidat 5:
Post E13, Løvspretten PreO, 5. juni
Kandidat 6:
Post E15, NM PreO, 10. september
Kandidat 7:
Post E18, O-Treffen, 20. mai
Kandidat 8:
Post E20, O-Treffen, 20. mai
Kandidat 9:
Post E24, Løvspretten PreO, 5. juni
Kandidat 10:
Post E24, NM PreO, 10. september

Årets avstemningen er avsluttet.Til slutt vil vi benytte anledningen til å ønske våre lesere en riktig god jul og et godt nytt år!

Ingen kommentarer: