søndag 12. januar 2014

Workshop i OCAD for pre-o

Helgen 15.-16. februar arrangerer vi workshop i OCAD for pre-o-bruk. Workshopen vil finne sted på Høiåshytta i Halden og ha fokus på hvordan programmet kan brukes i pre-o-sammenheng. På bakgrunn av innkommende ønsker vil årets workshop bli relatert til praktisk løypelegging ved å starte med en sesjon utendørs. Som under fjorårets workshop vil vi gjennom både presentasjoner, demonstrasjoner og øvelser gjennomgå de viktigste momentene knyttet til bruk av OCAD i pre-o sammenheng.

Målet med workshopen er at deltakeren etter endt helg skal være i stand til å foreta enkle kartrevideringer, legge pre-o-løyper, lage digitale tidspostkart og løsningskart. Man vil med andre ord være godt rustet til å få til kartarbeidet på PC som bør gjøres før en pre-o-konkurranse. Det er en fordel å ha noe kunnskap med OCAD fra før, men dette er ikke noe krav. Om noen av deltakere er helt ukjente med OCAD-programmet kan vi om ønskelig tilby et lynkurs i de helt grunnleggende verktøyene fredag kveld. Spesifiser eventuelt et slikt ønske ved påmelding.

Innbydelsen med program finnes her.

Påmelding  og eventuelle spørsmål kan sendes til preoliten@gmail.com innen 27. januar.

Vi håper på god deltakelse. Dette er nyttig for alle som skal være involvert i løyper (både løypeleggere og kontrollører) i pre-o-arrangement de kommende årene - både de med og uten erfaring med pre-o-arrangement.

Vel møtt!

- Martin Jullum og Geir Myhr Øien

Stor innsats under fjorårets workshop

Ingen kommentarer: