mandag 23. desember 2019

Årets pre-o-post 2019: Kandidat nr. 10

Den tiende og siste kandidaten til årets norske pre-o-post 2019 er post 23 fra Løten o-lag sin PreO konkurranse 18. mai. Kandidat nummer 4 til årets pre-o-post var sjuende post fra samme arrangementet. Konkurransen var meget kompakt ved at utøverne startet med tidspost 15 meter fra arena, for så å gå ytterligere 20 meter til start, gjennomføre ei løype på 1,1 kilometer med målgang på arena.

Post 23 var en avstandspost hvor utøverne skulle avgjøre hvilken skjerm - om noen - som var plassert på rett høydepunkt på andre siden av Svartelva. Posten var en A-E oppgave, men i realiteten var det kun to skjermer som var aktuelle å vurdere med tanke på denne posten. Siden det var litt avstand fra siktepinnen til oppgaven var det ikke lett å få tak på eksakt hvor stiene som omsluttet posten gikk.

Dette er den siste av i alt 10 kandidater til årets pre-o-post 2019. Mer om kåringen finner du nederst i artikkelen for kandidat nr 1.

Arrangement:
Kandidat nr 10: 23. post, Løten o-lag 18. mai
Dato: 18. mai 2019
Arrangør: Løten o-lag
Konkurranse: Pre-O helg i Hedmark
Klasse: Elite
Løypelegger: Sigurd Dæhli
Teknisk delegert: Marianne Dæhli

Post 23:
Antall skjermer: 5
Rett svar: D
Riktig svar i %: 67%

Linker:
Resultater
Kart
Løsningskart
Løsningskart kandidat 10
I løpet av få dager vil vi åpne avstemningen av årets pre-o-post 2019 her på bloggen - følg med!


1 kommentar:

Anonym sa...

Capital Lending and Mortgage Group offer Business Financing,loans to suit your business plan. Get quick & easy access to the funding you need now,Get the financing you need to help your business grow Quickly. Apply Now, Home finance, Business finance,Personal finance, Company finance, Student finance. Quick Approval,Email: capitallendinghelpdesk@gmail.com
Blog: https://capitallendingfince.blogspot.com/