tirsdag 17. desember 2019

Årets pre-o-post 2019: Kandidat nr. 7

Den sjuende kandidaten til årets norske pre-o-post 2019 er post 17 under årets NM PreO som Modum o-lag arrangerte den 18. august. Arenaen for årets NM var lagt til gårdstunet til løypeleggerene, så arrangøren hadde ingen lang reisevei for å legge løypene.

Post 17 var et søkk ute på ei relativt ny hogstflate. Deltakerne hadde 4 skjermer å velge mellom, - men var det virkelig noen av disse som stod rett plassert. Søkket som skjermen skulle ha stått i var fylt opp med kvist etter hogsten så det var ikke så lett å se selve søkket. Altså var det ingen av de fire skjermene som stod i det aktuelle søkket.

Dette er den sjuende av i alt 10 kandidater til årets pre-o-post 2019. Mer om kåringen finner du nederst i artikkelen for kandidat nr 1.

Arrangement:

Kandidat nr 7: 17. post, NM PreO, 18. august
Dato: 18. august 2019
Arrangør: Modum o-lag
Konkurranse: NM PreO
Klasse: Elite
Løypelegger: Leif Eriksson og Marita Lilja Grønhovd
Teknisk delegert: Arno Lilja Grønhovd

Post 17:
Antall skjermer: 4
Rett svar: Z
Riktig svar i %: 47%

Linker:
Resultater
Kart
Løsningskart
Løsningskart for kandidat nr. 7

1 kommentar:

Anonym sa...

Capital Lending and Mortgage Group offer Business Financing,loans to suit your business plan. Get quick & easy access to the funding you need now,Get the financing you need to help your business grow Quickly. Apply Now, Home finance, Business finance,Personal finance, Company finance, Student finance. Quick Approval,Email: capitallendinghelpdesk@gmail.com
Blog: https://capitallendingfince.blogspot.com/