søndag 15. desember 2019

Årets pre-o-post 2019: Kandidat nr. 6

Den sjette kandidaten til årets norske pre-o-post 2019 er post 15 i den tradisjonelle O-treffen. Årets utgave av O-treffen var den 36. på rad, og er således uten tvil den pre-o konkurransen med lengst fartstid i Norge.

Post 15 var en tre-skjerms post hvor det var kurvelesing som stod i fokus. Postbeskrivelsen var nordre del av søkk, et søkk som må sies å ha en noe diffus avgrensning i terrenget. Dermed ble måten å finne ut hvor rett skjermplassering skulle være å bruke omkringliggende terrengformasjoner til å bestemme punktet som var midt i postringen. Kartets kurvebilde var ganske detaljert, så det var flere detaljer å ta utgangspunkt i. 

Dette er den sjette av i alt 10 kandidater til årets pre-o-post 2019. Mer om kåringen finner du nederst i artikkelen for kandidat nr 1.

Arrangement:
Kandidat nr 6: 15. post, O-treffen, 22. september
Dato: 22. september 2019
Arrangør: Nedre Romerike Handicapidrettslag og Østmarka OK
Konkurranse: O-treffen
Klasse: Elite
Løypelegger: Jan Erik Haug
Teknisk delegert: Odd Wiik

Post 15:
Antall skjermer: 1
Rett svar: Z
Riktig svar i %: 30%

Linker:
Resultater
Kart
Løsningskart
Løsningskart for kandidat nr. 6

1 kommentar:

Anonym sa...

Capital Lending and Mortgage Group offer Business Financing,loans to suit your business plan. Get quick & easy access to the funding you need now,Get the financing you need to help your business grow Quickly. Apply Now, Home finance, Business finance,Personal finance, Company finance, Student finance. Quick Approval,Email: capitallendinghelpdesk@gmail.com
Blog: https://capitallendingfince.blogspot.com/