lørdag 17. desember 2022

Årets pre-o-post 2022: Kandidat nr. 8

Den åttende kandidaten til årets norske pre-o-post 2022 er 18. post under Ringsaker OKs PreO konkurranse 18. september. Elite-løypa hadde hele 31 poster fordelt utover en løypelengde på 700 meter. Dermed ble det stedvis ganske tett mellom postene. Når det blir så mange poster på et såpass komprimert område blir det gjerne at man løser flere poster i "samme slengen". Dette medfører at en sparer inn litt tid i forhold til om man må lese inn hele terrenget på nytt for hver gang en ny oppgave skal løse.

Post 18 var en oppgave med 3 skjermer, A-C, men hvor disse skjermene også var felles for post 17 og post 11 i A-løypa. Oppgaven var nese nordøstre del. Det var litt avstand fra siktepinnen til posten, hvor størstedelen av siktelinjen gikk over et hogstfelt, men hvor selve posten var inne i skogen. Dette var en ren kartlesings oppgave hvor aktuell skjerm var plassert for langt bak.

I alt presenteres 10 kandidater til årets pre-o-post 2022. Mer om kåringen finner du nederst i artikkelen for kandidat nr 1.

Arrangement:
Kandidat nr. 8: 18. post, Pre-o-helg på Hedmarken, 18. september

Dato: 18. september 2022
Arrangør: Ringsaker OK
Konkurranse: Pre-o-helg på Hedmarken
Klasse: Elite
Løypelegger: Geir Myhr Øien
Teknisk delegert: Jon-Anders Bordal

Post 18:
Antall skjermer: 3
Rett svar: Z
Riktig svar i %: 66%

Løsningskart

Ingen kommentarer: